Koppel je al je favoriete apps aan je Smstools software - Make
Sms Gateway API

Verzend SMS berichten via Make

Verbind Smstools met Make.com (voorheen Integromat).
Start direct

Make - Smstools

Wat is Make.com?

Make.com is een platform dat gebruikers in staat stelt om workflows tussen verschillende applicaties te automatiseren met een visuele interface die geen codering vereist. Klanten van Smstools profiteren van deze integratie door hun SMS-processen te automatiseren, zoals het activeren van SMS-berichten op basis van specifieke acties binnen hun verbonden apps, automatisch gegevens synchroniseren en communicatiestrategieën verbeteren zonder handmatige tussenkomst, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van hun campagnes worden verhoogd.

Wat is Make.com?

Creëer uw eigen acties.

Door uw apps samen te brengen op één geïntegreerd platform, creëert Make uw eigen aangepaste bedrijfstool. Op die manier werk je slimmer dan ooit. Combineer Smstools met Slack, MailChimp, Dropbox, Outlook, Salesforce, Hubspot, Google Docs en Zendesk.

Creëer uw eigen acties.
Geen programmeerkennis vereist.

Geen programmeerkennis vereist.

Make werkt vandaag de dag met meer dan 2000+ apps die u verlossen van een hele reeks manuele routinetaken, van het overbrengen van accountgegevens in spreadsheets tot het creëren van mailinglijsten voor evenementen.

En het is allemaal veel eenvoudiger dan het klinkt: je hoeft geen programmeur of IT-wizard te zijn. Eigenlijk heb je helemaal geen programmeerkennis nodig. Met Make kan iedereen taken automatiseren.

OPEN MAKE UITNODIGINGS-URL
Geen programmeerkennis vereist.

Geautomatiseerde gegevenssynchronisatie.

Maak je geen zorgen over onnauwkeurige of onvolledige gegevensuitwisseling, want je gegevens worden automatisch gesynchroniseerd tussen de apps.

Stel dat iemand een nieuwe bestelling plaatst op je webshop. Nou, die trigger kan dan automatisch een SMS sturen naar jou of naar de persoon die een bestelling plaatst of naar beiden.

Probeer Make uit en overtuig jezelf! We horen ook graag van jou welke informatie nog nuttig is om uit te wisselen met andere apps.

OPEN MAKE UITNODIGINGS-URL
Geautomatiseerde gegevenssynchronisatie.

Make

Smstools
Koppel je al je favoriete apps aan je Smstools software via Make, Make beschikt over 3000+ app koppelingen die zonder developer gekoppeld kunnen worden Make
5 van de 5 op basis van 2488 gebruikersbeoordelingen.
MAKE MAKE1